Archives for januar 2010

januar

26

Halden Rotary Klubb gir hjelp til ofrene for jordskjelvet på Haiti

Halden Rotary Klubb besluttet den 21 januar å støtte jordskjelvofrene på Haiti. Klubben har sørget for at kr 6.000,- er stilt til rådighet for Shelterbox Norge, og har ved dette sørget for at en såkalt “Shelterbox” med overlevelsesutstyr for 10 personer blir sendt til Haiti så fort som mulig.
Shelterbox-konseptet er vel kjent som en del [...]

Boks
januar

18

Møte mandag 18. januar – presentasjon av Halden NCE

Mandag den 18. januar var det igjen et strålende møte i Halden Klub! Spesialrådgiver Einar Eriksen ga oss et uhyre interessant innblikk i oppbyggingen av Norwegian Center of Expertise i Halden, der en rekke større og mindre bedrifter er med. NCE kan bli den store nyskaper av arbeidsplasser i Halden i fremtiden.

Einar Eriksen på talerstolen

Foredragsholderen [...]

IMG_2533
januar

16

Presentasjon av Prosjekt Delta Fredriksten

Her er Svein Ivar’s presentasjonen av Delta Fredriksten, som han ble bedt om å presentere på Midtveismøte for presidentene.

Prosjekt Delta Fredriksten.001
januar

11

Nye muligheter med ny hjemmeside

Med den nye hjemmesiden har vi også muligheter for å legge ut filmer. Her er en demonstrasjon med en video fra Delta Fredriksten, som Tor Karlsen har tatt opp og redigert.
Vi oppfordrer medlemmer som sitter med gode bilder eller filmer fra våre arrangement om å dele dette via vår nye hjemmeside. Ta kontakt med Svein [...]

default image
januar

1

Halden Rotary med ny Hjemmeside!

I ny “drakt” fremstår nå vår nye hjemmeside klar til bruk! Ønsket har lenge vært å kunne bruke hjemmesiden vår til hyppigere oppdatering av nyhetsstoff, visning av bilder fra våre møter og arrangementer, kort sagt få en mer levende hjemmeside for vår klubb.
Audun Vaaler og Christian Raspotnig har arbeidet med løsninger for hjemmesiden i høst [...]

default image