mars

22

Nytt medlem tatt opp i Halden Rotary

På månedens kaffemøte i dag den 22 mars 2010 ble Ivar Gjetnes tatt opp som medlem i klubben. I anledning medlemsopptaket ble det servert kaffe og kaker i vanlig stil, men i dag var det hele kostnadsfritt.
Ivar Gjetnes er født 8. august 1943 i Trondheim.  Han var yrkesaktiv i Forsvaret frem til 2001.  Ivar er utdannet sivilingeniør innen fly- og romfartsteknologi, med en Master of Science fra University of Illinois i USA i 1972.  Han har variert tjeneste med vekt på Luftforsvaret, hvor han ble Sjef for Luftforsvarets forsyningskommando med generalmajors grad før han i 2001 gikk over i en sivil stilling som Director of Resources i NATO’s materielltjeneste (NAMSA i Luxemburg), en stilling han hadde i 8 år.  Ivar var i en periode også overadjutant hos HM Kong Olav, og etter hans død også for Kong Harald.
Ivar Gjetnes er en mann med mange interesser.  Han har sittet i Rælingen kommunestyre i flere år for Høyre.  Han er leder for Kjeller Flyhistoriske Forening.  Han var i flere år medlem av Skedsmokorset Rotary Klubb. Han bor i dag i Knardalsåsen 16, sammen med Turid.
Ivar en nysgjerrig person, meget kunnskapsrik og vitebegjærlig, med en stor porsjon humor, og en som tør å stille spørsmål om hvorfor! Vi ønsker Ivar hjertelig velkommen som medlem i vår klubb.

President og fadder presenterer Ivar Gjetnes for klubbens medlemmer

President og fadder presenterer Ivar Gjetnes for klubbens medlemmer

Presidenten og vårt nye medlem Ivar Gjetnes

Presidenten og vårt nye medlem Ivar Gjetnes

RSS Feed

« Møte 15. mars 2010 | Halden Inner Wheel takker for gaven »