november

30

Kaffemøte 29.11.2010

Referat fra “kaffemøtet” mandag 29.11.2010
Presidenten ønsket vel møtt og refererte fra dages styremøte. Møteprogrammet for våren 2011 er klart, og de som ønsket det kunne ta med seg kopi av programmet.
Programmet vil bli lagt ut på hjemmesiden samt bli sendt ut pr. e-post/pr. post til medlemmer som ikke har e-post. Muligheten for å melde seg på til kommende lutefiskaften førstkommende mandag, gikk ut med dette “kaffemøtet”.
 
Safia Y Haase, representant for somaliske kvinner i Halden og Stiftelsen Mangfold i arbeidslivet (MiA), benyttet tildelte 15 min. meget godt for å presentere sitt prosjekt i Halden. Dette ble gjennomført etter anbefaling av Terje Engelhardtsen i Rotary Oslo. Prosjektet består i å utprøve nye metoder slik at somaliske kvinner bosatt i Halden kan komme seg i arbeid og dermed bidra positivt til vårt lokalmiljø. Ca 20 somaliske kvinner i Halden er svært motiverte for å arbeide og vil ikke gå på sosialstønad.
Safia håpet at det var noen Rotarymedlemmer som kunne tenke seg å delta i prosjektet. Aktuelle oppgaver kunne være å gi undervisning, drive intervjutrening eller delta i motivasjonsarbeid m.v. Presidenten takket for presentasjonen og ville ta opp utfordringen i et kommende møte.
 
“Kaffemøtet” ble avsluttet på tradisjonelt vis med lotteri.

RSS Feed

« Årets bøker | Lutefiskaften 2010 »