september

4

Guvernørbesøk

Presidenten ønsket velkommen og rettet en spesiell velkomsthilsen til distriktsguvernør Steinar Wøllo og til assisterende guvernør Rolf Nesteng. Det samme til Geoffrey Richards og Erling Aabakken som ved en høytidlig seremoni ble tatt opp som medlemmer i vår klubb i møtet. Det ble satt ekstra stor pris på at distriktsguvernøren deltok i seremonien ved bl.a. å si noen velvalgte ord formulert på rim til våre nye medlemmer.

Svein Håkon Pedersen sto for kveldens 3 minutter. Han fortalte fra et møte med samling for Rotaryguvernører i Odense, Danmark. To saker dominerte debatten på det møtet. For det første spørsmålet om å ha matrikkelen kun på data eller også på papir, og for det andre en ordning med redusert kontingent for pensjonister. I sitt innlegg fremmet Svein ønske om en orientering fra guvernøren vedrørende NORFO og Norsk Rotary Årbok.

Past president, guvernør og president

Past president, guvernør og president

Guvernøren som var kveldens hovedtaler, holdt et bredt og engasjerende innlegg med stor vekt på viktigheten av å invitere nye ledene, yrkesaktive personer til medlemskap i Rotary. Han fortalte også om egne yrkeserfaringer. Han avsluttet sitt innlegg med en orientering om NORFO og den pågående debatten om og rundt Norsk Rotary Årbok.

I forbindelsen med avslutningen av møtet fortalte presidenten at han var svært lei seg for at sekretæren hadde meldt seg ut som medlem av klubben. Presidenten håpet likevel på at han ville takke ja til et tilbud om fortsatt medlemskap. John Solberg fungerer nå som sekretær. Nærmere informasjon om tema på dagens styremøte, måtte av tidsmessige årsaker utsettes til et senere tidspunkt.

Presidenten ønsket all vel hjem og minnet om siste mulighet til påmelding til turen med MS Tista førstkommende mandag kl. 18.00 med møtested på brygga ved SG-arkitekter.

RSS Feed

« Kaffemøte | Verdifullt fellesskap og meningsfull innsats – Delta Fredriksten »