september

30

30. september

Referat v/ Trond Mageli. – Presidenten ønsket velkommen. Dette var et temmelig improvisert møte, idet oppsatt plan var intercitymøte i Sarpsborg onsdag 2. okt. Dette ble imidlertid anullert.  - Torfinn Torp orienterte om neste års RYLA-arrangement. Vår klubb har som mål og finansiere deltagelsen til 4 unge personer. Den interne fristen for å melde kandidater til Torfinn er 15. november.
Presidenten orienterte om den kommende Global Dignity Day som avvikles 16. oktober. “Verdighetsdagen” arrangeres på de videregående skolene rundt omkring i landet. Medlemmer i vår klubb som vil bidra som veileder på skolen et par timer denne dagen, melder sin interesse til presidenten i løpet av inneværende uke. Se for øvrig et notat om Global Dignity Day som ble sendt på e-post til alle medlemmene i etterkant av møtet.
Erik Sandersen holdt et interessant egoforedrag. Han begynte sin karriere som avisjournalist og jobbet i ulike aviser, sist i Aftenposten, til han i 1989 flyttet til Halden for å begynne som kommunikasjonsansvarlig ved Norske Skog Saugbrugs. Erik gav oss tilbakeblikk på viktige hendelser for Saugbrugs og byen de siste 25 årene. Erik er en ivrig bruker av naturen, og spesielt kysten fra Svinesund og sørover står ham nær. Han har utgitt flere bøker med bilder og tekst fra og om dette området.
Møtets siste del ble viet diskusjon rundt bordene, blant annet ble det diskutert og reflektert over hva ordet verdighet betyr og hvordan det gir eller burde gi seg utslag i dagliglivet.

Erik Sandersen: Egoforedrag   (Foto: Arild Stang)

Erik Sandersen: Egoforedrag (Foto: Arild Stang)

En av Eriks fine bøker   (Re-foto: Arild Stang)

En av Eriks fine bøker (Re-foto: Arild Stang)


Møtet ble hevet kl 20:00 og alle ønsket vel hjem.

RSS Feed

« Kaffemøte 23. sept. | Mandag 7. oktober »